top of page

Reparaties winkel

Eerste indruk..

In principe kunt u binnenlopen wanneer u wilt. We zullen aan de balie even kort proberen te kijken of we een eerste inschatting kunnen maken van het probleem en de mogelijke scenario's met u bespreken. Indien mogelijk zullen we ook een schatting van de kosten geven.

Deze fase is kosteloos en vrijblijvend.

Diagnose..

Wanneer er uit de 'eerste indruk' een vervolg wenselijk is, zullen we de apparatuur innemen en een uitvoerige diagnose uitvoeren.

De kosten voor een dergelijke diagnose bedragen 39 euro incl. BTW.

Het kan zijn dat tijdens dit onderzoek ook het oorspronkelijke probleem wordt opgelost. In dat geval blijft het uiteindelijke reparatiebedrag 39 euro incl. BTW

U krijgt een innameformulier waarop tevens een indicatie wordt gegeven wanneer er aan uw apparaat zal worden gewerkt.

(Hoewel we zoveel mogelijk zullen proberen ons aan deze indicatiedatum te houden, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.)

Reparatiefase..

Wanneer de oplossing voor het probleem niet binnen de 'Diagnosefase' wordt gevonden, zullen we contact opnemen om de verdere reparatie met u te bespreken. Er wordt een schatting gemaakt van de benodigde tijd en achteraf wordt deze in rekening gebracht tegen

€ 15,00 incl. BTW per kwartier.

In beginsel hanteren we bij de meeste klussen een max. van € 120,00, maar bij sommige reparaties kan het zijn dat er op voorhand al vaststaat dat er veel meer tijd nodig is dan twee uur... In dat geval zullen we uiteraard ook ons uiterste best doen om vooraf een goede indicatie van de te verwachten kosten te geven, maar zullen in dat geval hoger uitvallen dan de eerder genoemde € 120,00.

bottom of page